Skip to content

Kort verslag van de ALV

Gisteren was de Algemene Leden Vergadering. De verplichte vergadering voor elke vereniging. Onze voorzitter Arie had er zin in en gaf dan ook vanaf bladzijde één op de juiste manier gas. De stukken werden dan ook rap doorgenomen. De notulen zijn uiteraard op termijn beschikbaar voor de leden.

Elk jaar zijn er wel wat verschuivingen in commissies. Ook helaas een aantal leden die afscheid nemen van een commissie. Deze werden in het zonnetje gezet met een kleurrijk bloemetje. Bedankt voor jullie inzet!

Op naar het slot van het reguliere badmintonseizoen. Aanstaande vrijdag is het grabbeltoernooi en de week erna alweer de laatste vrijdagavond. Wil je echter nog wat langer doorspelen? (tegen extra betaling) Geef je dan op bij de RC.

image

Back To Top