Skip to content

Haarlemmermeertoernooi

Het was weer een succesvol weekend voor de talenten van BC Hillegom. Bij de enkels zaterdagochtend pakte Dennis de 2e plek in de HE6 en Ineke een 1e plek in de DE6. Deze spannende ochtend beloofde veel goeds voor in de middag, hierin pakte Fabiënne en Robin H een zwaarbevochten 2e plek in de mix8.

Op de zondagochtend was kamp Hillegom zeker aanwezig! Die dag waren we met 12 man sterk aanwezig. Alle 6 de koppels bereikten Minimaal de halve finales. Fabiënne & Denise Pakte de finale in de damesdubbel 8. In de herendubbel6 stonden drie hillegomse koppels in de halve finale. Dennis en Edwin pakte de halve finale tegen Bryan en Thomas. Dus een hillegoms finale, Robin G & Jordi, tegen Dennis en EdRaket. Was een spannende wedstrijd en uiteindelijk trokken jordi en Robin aan het langste eind in de derde set met 22-20

Robin & Derek, Ineke & Sandra strandde helaas in de halve finale maar ze zaten er erg dicht tegen aan. Al met al, puntjes voor Hillegom!

Geschreven door: Jordi van Kampen & Robin Hartman

Haarlemmermeertoernooi 2016

 

Back To Top