Skip to content

De strijd der titanen!

Dit jaar strijden er drie herenteams in de A klasse mee. Dat geeft naast een hoop sportiviteit ook een boel gezonde rivaliteit! Al weken gaan de (opschep)praatjes heen en weer. Welk team gaat er het hoogste eindigen? We nemen de drie teams speciaal voor jullie even onder de loep.

Heren 1:

Het team met de meeste ervaring als team. Het speelt immers al velen jaren in deze samenstelling. De druk ligt dan ook bij hun. Kopman Jasper heeft sinds kort het walsen op de baan ontdekt. Dat moet dus goed komen. Rickert, Robin  en Dennis geven altijd alles. Dennis soms wel iets teveel. Maar dat is nog het jonge en jeugdige. Elke week 130% geven is natuurlijk ook niet gemakkelijk. Het is waarschijnlijk wel het team met de mooiste foto`s. Ze hebben namelijk huisfotograaf Rick in de basisopstelling.

Voorspelling: de top 3 moet haalbaar zijn! 

Heren 2:

Een groot deel van deze ploeg is de harde kern van het kampioensteam uit het najaar. Captain Barend heeft een aantal versterkingen in januari gehaald. Hartman en van der Lans zijn versterkingen in de breedte. De wintertransfer van BCH is toch wel Edwin Groenendijk. Bij de eerste wedstrijd mocht hij zelfs de aanvoerdersband om. Blijft hij dit volhouden of ziet de coach meer een Heitinga/Ooijer rol? Inderdaad, er is zelfs een coach ingehuurd om dit team te begeleiden. Oud-trainer Freddy is van stal gehaald om deze groep knapen wat structuur bij te brengen. De termen winstpremie en bonussen zijn al gevallen.

Voorspelling: tja…. top 5? A is geen B. Het gaat werken worden!

Heren 3:

De routine zit in team 3. Ook dit jaar gaat dit team voor de prijzen. Dennis Strobbe, kersvers rijbewijsbezitter, is nieuw dit jaar. Hij is gelijk tot kopman gebombardeerd. Dit omdat de oudjes van het team, het nog wel eens af laten weten. (Wielrennen op tv, vakanties, papadag, vliegen). Het team bestaande uit: Tom, Sander en good old Mike gaan waarschijnlijk voor de gezelligheidsprijs. Jordi “kleine man” van Kampen vult het team aan en op. Nu is het team met een beetje geluk meestal compleet. Christiaan Schopman maakt ook nog deel uit van deze selectie. Maar of hij nog komt? Het is al een tijdje geleden. Supersub Stephan Niewold mogen ze altijd bellen. Deze joker hebben ze afgelopen zondag dan ook gelijk ingezet. Er was trouwens gelijk een klein feestje binnen kamp 3. Tom Nieuwenhuizen won verrassend zijn singel!

Voorspelling: vooral veel gezelligheid (en een hoop punten)! 

Dit weekend moesten alle drie de teams gelijk aan de bak. Conclusie? Team 1 en 3 zijn klaar voor de strijd (en onderlinge strijd). Team 1 pakt keurig zeven punten. Team 3 heeft er ook al zes binnengesleept. Team 2 heeft echter verloren met 8-0. Is het een valse start of zijn de verschillen nu gelijk al gemaakt? We gaan het meemaken komende weken tijdens een hele spannende competitie van onze heren! Succes, en maak elkaar niet te gek!

Herenteams In actie

Back To Top