Skip to content

BCH en van Gaal?

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal de schwalbe van onze Louis van Gaal gezien tijdens de wedstrijd Manchester United – Arsenal. Naast karatetrappen kan Louis blijkbaar ook goed duiken. Heel Twitter en Facebook staan vol dus ook wij kunnen niet achterblijven.

Edwin heeft trouwens na vele jaren plezier, afscheid moeten nemen van zijn geliefde gele Punto. Wat hebben we met de hele vereniging lol gehad. Een boel ritjes richting uitwedstrijden en kampen. Daarom een prachtig plaatje uit ons archief van de Punto. Inmiddels kan Edwin beter inparkeren dus wees gerust.

Punto

Onze Edwino staat sowieso een beetje in het middelpunt. “Zijn” herenteam heeft de derde nederlaag op rij geboekt. Een 1-7 verlies deed weer erg pijn. Het record van Feyenoord komt steeds dichterbij.

h1

De andere teams hebben het gelukkig een stuk beter gedaan! Een boel overwinningen en een boel publiek. Dames 1 heeft 6-2 gewonnen. Ook heren 1 pakte een soepele 6-2 overwinning. De uitslagen van de jeugd zijn te vinden op de desbetreffende teampagina’s. Ik heb bijzonder genoten van de jongens van ons opstapteam. Het is daarnaast het enige team dat dolenthousiast op de foto ging.

Volgens mij is iedereen klaar voor het New Age. Een weekje vroeg naar bed en dan knallen in Wassenaar!

Rick en Stephan bedankt voor de foto’s.

Klik op de foto voor de (serieuze) foto’s van dit weekend.
Competitie week 9

 

Back To Top