Skip to content

Competitie week 8 en nieuwe teamfoto`s

Afgelopen weekend was het weer lekker druk in onze eigen Vosse. Een aantal senioren- en jeugdteams had een competitiewedstrijd. Omdat het voorjaarsvakantie is, had ik niet verwacht dat het zo enorm druk zou zijn op de tribunes. Het was nog geen Istora in Indonesië maar er waren wel wat overeenkomsten. De passie en strijdlust van de fanatieke supporters maakten ook bij ons, duidelijk het verschil. Leuk om te zien dat er ouders, opa’s en oma’s, buurmannen, vrienden, vele clubgenoten en veel meer aanwezig waren. Er was zelfs een kersvers nieuw vriendinnetje aan het juichen voor haar lieve vriendje. Waar zie je dat nog?

Op de baan zelf was het voor alle teams hard werken. Nou ja, bijna voor alle teams. Lene, speelster in jeugdteam 3, heeft eigenlijk de speelster-van-de-week award gewonnen. Een 21-0 overwinning is zeer duidelijk! Knap hoor! Helaas hebben we deze award niet, maar een mooie foto op de website is zeker evenveel waard. (Zie onderaan)

De jeugd was sowieso goed bezig. Klik op de verschillende teampagina’s voor alle uitslagen en standen.

Bij de aanwezige seniorenteams passen een paar korte mededelingen:

  • Heren 2 is van de hatelijke nul af. Edwin en Derek wonnen beide hun singel. Toch is de vorm bij de regerend kampioen in de B nog ver te zoeken. Een 2-6 nederlaag was echt onnodig tegen Conquesto. In een interview heeft sterspeler Edwin al aangegeven de transfermarkt goed in de gaten te blijven houden. Toch is de Kuyt-rol, naar eigen zeggen, ook wel goed.
    Klik hier voor het wedstrijdoverzicht.
  • Heren 3 heeft een herboren enkelspeler die luistert naar de naam Tom. Na jaren steunen, kreunen en klagen pakte hij gisteren zijn tweede singel op rij! Waar gaat dit eindigen? Misschien heeft hij inspiratie opgedaan door de grootse overwinning van onze ex-trainer Erik Meijs twee weken geleden. Tom heeft namelijk al heel wat jaren EriC zitten plagen voordat Meijs NL kampioen werd. Goed bezig beiden. Een knappe 7-1 overwinning als eindresultaat. Maar weer was Stephan nodig om dit voor elkaar te krijgen. Wanneer gaan we het echte heren 3 eens in actie zien?
    Klik hier voor het wedstrijdoverzicht.
  • Dames 2 heeft goed gevochten vandaag. Een 7-1 overwinning is altijd lekker. Supersub Sandra heeft haar eerste speelminuten gemaakt. Volgende week staat voor dit team alles in het teken van de terugkeer van hun sterspeelster. Nynke Groen keert terug uit Spanje. Moeder en tevens penningmeester Martine is vast al zenuwachtig. Zal Nynke misschien stiekem getraind hebben met de Spaanse wereldkampioene Carolina Marin?
    Klik hier voor het wedstrijdoverzicht.

Onze huisfotograaf had ook een missie meegekregen van ons. Maak leuke teamfoto’s voor op onze mooie site! En dat deed hij dan ook. Rickert bedankt voor je inzet. Mocht je als team nog niet aan de beurt zijn geweest? Meld je bij Rick, dan komt het helemaal goed. Hij kan namelijk iedereen laten lachen.

Fijne voorjaarsvakantie! En tot vrijdag.

Klik op onderstaande foto voor alle foto`s van afgelopen weekend.
Competitie week 8

Back To Top