Skip to content

Winst op het Leids Open!

Drie spelers van BCH hebben afgelopen weekend het Leids Open gespeeld. Herman Bijl, Dennis den Blanken en Ilse Niewold hebben onze club vertegenwoordigd tijdens dit altijd gezellige toernooi. Alledrie de spelers hebben hun wedstrijden gespeeld in de C.

Bij aanvang van het toernooi was Ilse torenhoog favoriet om een aantal titels te grijpen. De mix met Dennis was een probeersel maar de singel en dubbel moesten te doen zijn. Met Maartje Klein (van Dynamo Sassenheim) aan haar zijde werd de finale bereikt en gewonnen. De damessingelfinale was zelfs een onderlinge ontmoeting tussen Ilse en Maartje. Ook deze werd door Hillegom gewonnen! Gefeliciteerd!

En Herman en Dennis? Tja, Dennis had zijn singel gewoon gewonnen. Maar moest hem noodgedwongen weggeven wegens andere afspraken op de zondag. Hun ijzersterke dubbel werd helaas in de halve finale in drieën verloren.

Klik hier voor de uitslagen van Ilse. 

Klik hier voor de uitslagen van Dennis.

Klik hier voor de uitslagen van Herman.

image

Back To Top