Skip to content

Team 2 vecht voor lijfsbehoud

Zondag om 12 uur reisde team 2 af naar Rotterdam voor een uitwedstrijd tegen de nummer laatst in de poule, Schollevaar. De doelstelling was duidelijk, er moesten 8 punten mee naar huis worden genomen om definitief weer bij de middenmoot aan te sluiten. Na de 7-1 thuiswinst was dat een realistisch maar toch lastig doel.

In het begin van de wedstrijd was meteen duidelijk dat Schollevaar zich in de eigen sporthal prettiger voelde dan in De Vosse. De damesdubbel resulteerde in het eerste punt voor Hillegom, de herendubbel kende veel fouten over en weer maar was daarom niet minder spannend. Helaas ging het punt uiteindelijk na 3 sets naar Schollevaar, 1-1.

Onder het toeziend oog van onze lokale BCH supporter Sander werden vervolgens 3 van de 4 singles gewonnen. Stephan en Robin hadden het beiden lastig (3-setter) maar zetten hun partij uiteindelijk toch om in winst, Marjolein verloor in een spannende pot tegen een sterke tegenstandster.

Na 2 winstpartijen in de gemengd dubbels stond de eindscore op het formulier, 2-6 winst voor BC Hillegom. Geen slechte uitslag, al werd stiekem toch gehoopt op wat meer met het oog op de laatste 2 competitiewedstrijden. De (brede) middenmoot is in zicht met nog 2 punten achterstand, maar er wachten nog twee zware wedstrijden.

De volgende wedstrijd is zondag 17 januari a.s. thuis tegen BC Delft, een van de directe concurrenten. Alle support is hard nodig in de strijd tegen degradatie, dus komt dat zien in onze sporthal!

Supporter Sander Bij Team 2
Team 2 Gemengd Dubbel
Back To Top