Skip to content

Op zaterdagavond naar Amstelveen!

Zaterdagavond om 19:00 uur spelen? Dat kan alleen team 1 weer overkomen. 🙂 Een uitwedstrijd tegen van Zijderveld stond er op de planning. Een grote club in badmintonland, gehuisvest met een heuse houten vloer in hartje Amstelveen. Bij vertrek waren we genoodzaakt om met twee auto’s te rijden. Naast de zes vastspelers, gingen onze voorzitter van de technische commissie Jolanda mee in de ene bolide, en onze scheidsrechter Chris mee in de andere. De gloednieuwe auto van Dennis en Nicolette heeft de test dan ook glansrijk doorstaan.

Aangekomen in “de Meerkamp” hebben we eerst een bakje koffie genuttigd. Er kwamen deze wedstrijd zelfs nog familieleden van Hurly kijken. Na de koffie met nougat gingen de heren zich snel klaarmaken voor de herendubbel. In het begin nog wat onwennig op de houten vloer maar deze wedstrijd werd in twee games binnen gesleept. De damesdubbel en de damessingels werden tijdens deze avondsessie helaas verloren. De herensingels en beide mixen waren een prooi voor BCH1.

Het seizoen gaat zoals elk jaar helaas weer snel. Volgende week nog één keer vol aan de bak. Thuis tegen US. Dan zit het er alweer op. We zijn save!

Kijk bij onze teampagina voor de actuele stand in de poule!

Team1 17-1-16
Team1 17-1-16
Back To Top