Skip to content

Nieuwe website!

Het is zover! Misschien was het je nog niet helemaal opgevallen tussen de oliebollen en de champagne door, maar per 1 januari van het nieuwe jaar hebben we de website in een compleet nieuw jasje gestoken! Uiteraard niet in één dag, maar na een aantal maanden voorbereiden en testen is het resultaat daar.

Maar wat is er dan veranderd?

Er is een hoop veranderd, dat geldt met name voor het beheer van de website zodat deze beter up-to-date is te houden en makkelijker naar wens kan worden aangepast. Ook heeft het zichtbare gedeelte een metamorfose ondergaan zoals je kunt zien, met een fris nieuw uiterlijk, duidelijke(re) informatievoorziening en volledig responsive pagina’s zodat je ongeacht het apparaat waarmee je de website bezoekt altijd een goede weergave krijgt.

Mocht je nog vreemde dingen tegenkomen op de site, zaken missen of informatie zien die niet helemaal klopt, schroom dan niet en laat het even weten via het contactformulier. Ook zijn via deze weg alle nieuwe ideeën welkom!

Nieuws, wedstrijdverslagen en meer

Om maar met een goed voornemen te beginnen voor 2016: het streven is om wekelijks updates te plaatsen met uiteenlopende zaken. We hebben het dan o.a. over competitie-uitslagen, fotosessies, wedstrijdverslagen, updates vanuit onze commissies, algemene mededelingen, agendapunten, downloads en nog veel meer. Het zou natuurlijk ook hartstikke leuk zijn wanneer leden zelf stukjes aandragen, bijvoorbeeld wanneer zij foto’s hebben van een evenement of verslag willen doen over een wedstrijd.

Ok, nog één keer dan…

Met de beste bedoelingen om de website (weer) tot een levendige, leuke en informatieve plek te maken voor alle leden (maar ook niet-leden), kan het toch zo zijn dat misschien niet iedereen op een goede manier afscheid kunnen nemen van de vorige website. Daarom nog één keer een ode aan de oude website na zo’n 5 jaar trouwe dienst.

Screenshot Oude site

Back To Top