Skip to content

Herenteam pakt de titel!

Zondag 24 januari zal voor de heren van ons herenteam 1 met grote letters de geschiedenis boeken ingaan. Kampioen word je namelijk niet zo vaak (behalve als je Pim heet). Er moesten gisteren 4 punten worden binnengehaald op bezoek bij Asterix om zodoende het kampioenschap op eigen kracht binnen te slepen. Na een paar pittige potten stond er een 2-1 achterstand op het scoreformulier, maar met de mentale weerbaarheid is niks mis bij de heren van Hillegom. Na nog een paar spannende sets hadden we uiteindelijk de 4 punten te pakken! Kampioenen! Uiteindelijk liep de score zelfs nog op tot een 6-2 overwinning en was het kampioenschap ruim binnen! Dit moest natuurlijk gevierd worden en daarom gingen we ook een lekker happie eten bij de Griek, lekker man! Wij willen via deze weg graag iedereen bedanken voor het topjaar, zonder jullie was het niet gelukt!

Auteur en tevens kampioen in de B: Bryan van Rijn

Back To Top