Skip to content

Team 1 pakt de derde plek!

Bij team 1 stond er altijd een hoop druk op de laatste wedstrijd van het seizoen. Zouden we het gaan redden in de vierde divisie? Dit jaar is de vraag eerder of we kans maken op een mooie derde plek op de ranglijst! Een goede overwinning is daarvoor wel noodzakelijk. Derde of vierde? Het seizoen is sowieso geslaagd.

Vooraf wisten wel al dat Cynthia deze wedstrijd noodgedwongen moest laten schieten, Myrthe en Esther hebben alle potten moeten spelen. Cynthia had naast een paar potjes tellen en aanmoedigen toch nog een zeer belangrijke taak. Sinds een paar jaar zorgt ze voor de traditie, tevens hoogtepunt van het seizoen: de “frikandellentaart”. Een culinair hoogtepuntje van bladerdeeg, ui, kaas en 39 frikandellen. De dames hebben twee rondes overleefd, de heren? Drie! Wat een gesmikkel.

Owja en de wedstrijd? 6-2 winst en een keurige bronzen plek op de ranglijst! Een mooie vermelding is dat Pim 100% winst op zijn enkel heeft! Hij was er zo mee bezig dat hij op punt 20 al van de baan liep in plaats van eerst het 21e punt te scoren.

Klik hier voor het wedstrijdverloop!
Klik op de teampagina voor de eindstand in de poule.

Back To Top