Skip to content

Dennis en Jordi pakken de prijzen!

Jordi en Dennis maken hun goede voornemens van 2016 (nog meer bewegen) gelijk waar. Ze hebben er een stukje over ingestuurd. Beide mannen hebben hun eerste toernooi van 2016 alweer achter de rug. En met succes! Gefeliciteerd!

Dennis en Jordi:
Wat een toernooi! Utregts toernooi was dit jaar slachtoffer van twee Hillegomers die in de Mannen single de finale wisten te bereiken! En moesten het daar maar gaan uitvechten, Liep de hele wedstrijd gelijk op… Dennis wist met hakken over de sloot de eerste set met 23-21 te winnen, Tweede set precies hetzelfde verhaal maar Dennis wist het keurig naar zich toe te trekken met 21-18. Dennis:”Derde set was verdiend geweest, maar was het zo geweest had het wel naar me toe getrokken! Jordi:” Jammer dat ik geen derde set had van kunnen maken, had hem in de houdgreep maar hij kwam er keurig uit! Bedankt Dennis voor een prachtige finale!”

Jordi en Dennis
Back To Top