Skip to content

Team 3 naar Voorhout

Vandaag moest team 3 het opnemen tegen Bacluvo 1. Ook wel de “streekderby” genoemd. Omdat de wedstrijd op maandagavond werd gespeeld, kon Manon helaas niet aanwezig zijn. Nicolette is van de (reserve)bank gekomen om in te vallen. De vorige editie was een keurige 6-2 thuisoverwinning. Gaat team 3 voor de winst?

Om 19:30 uur waren de kaarten geschud, de opstelling bekend en de veters goed gestrikt. Speciaal voor deze avond had Edwin zelfs een zak bananen van (oud)trainer Freddy laten overvliegen. Er werden dan ook een hoop bananenballen gespeeld. Was dit toeval?

Er was zelfs een aantal enthousiaste Hillegommers naar Voorhout gekomen om dit spektakel te aanschouwen. En met succes! Er werd weer met 6-2 gewonnen! Invalster Nicolette en Chloë waren on fire! De rest… naar eigen zeggen ietsje minder, maar dat mag de pret niet drukken. Goed gedaan!

 

Team 3 tegen Bacluvo 1
Back To Top