Skip to content

Team 2 snoept punten af van koploper

Sinterklaasavond, the day after. Op het programma stond een zware pot tegen de nummer 1 uit de poule, Zigo, die amper nog punten had verspeeld tot dusver. Met de wetenschap dat in de uitwedstrijd weliswaar met 8-0 is verloren maar waarbij diverse spannende 3-setters zijn gespeeld, waren er mogelijkheden om punten (af) te pakken.

Onder aanmoediging van diverse toeschouwers werden een aantal aantrekkelijke wedstrijden gespeeld, waarbij de emoties soms nogal hoog opliepen. De herendubbel van Tom en Robin begon meteen al hoopvol maar werd uiteindelijk toch in 3 sets verloren. Daarentegen zorgden de dames ervoor dat na 2 potten spelen de uitslag van de uitwedstrijd al was verbeterd, 1-1! De eerste 3 singles gingen vervolgens naar de tegenstander, waarna Ilse in een zware strijd in 3 sets de wedstrijd naar zich toe trok. Het tweede punt was hiermee binnen! Tot slot werd besloten met 2 goede mixen, waarbij Marjolein en Stephan nog de beste kansen hadden om het 3e punt binnen te slepen, helaas ging de wedstrijd in de 3e set met 17-21 verloren.

Einduitslag: 2-6

Al met al een prima uitslag gezien de ranking in de poule. Het volgende weekend wordt gespeeld zondag om 10.00 uur, uit bij Ribad.

Back To Top