Skip to content

Team 1, de dag na pakjesavond.

De dag na pakjesavond is meestal een moeizame en vermoeiende dag om te spelen. Veel pepernoten, chocoladeletters en andere versnaperingen zorgen vaak voor het heerlijk avondje. Toch staat het eerste na deze speelronde in de top drie! Het is erg spannend in de poule. De nummer één is bekend maar daaronder kan er nog van alles gebeuren. Daarom moesten er vandaag punten gepakt worden tijdens de uitwedstrijd tegen Meershuttle in Hoofddorp. Dat is dan ook goed gelukt. De damesdubbel en Myrthe haar singel gingen beide helaas in drie sets verloren. De andere punten waren gelukkig wel voor ons! Een 2-6 uit overwinning. Leuk detail was dat er veel familie en vrienden aanwezig waren om ons aan te moedigen! Dat kunnen we aanstaande zondag thuis ook gebruiken. De kraker tegen Duijnwijk staat op het programma. Uit wonnen we nipt met 3-5.

Klik hier voor het wedstrijdoverzicht.

Team 1
Team 1
Team 1
Back To Top