Skip to content

Team 1 op expeditie door Amsterdam!

Afgelopen zaterdag was ons jubileumfeest. Hierdoor moest er een wedstrijd van team 1 worden verzet. Deze werd verplaatst naar maandag 2 november in de avond. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 3-5 bij US, maar het was toch anders dan een gewoon “weekendje” competitie.

Cynthia wist van te voren al, dat ze er helaas niet bij kon zijn. De andere teamleden kwamen uit alle hoeken en gaten van Nederland richting Amsterdam. Dennis kwam door zijn werk uit het verre noordoosten van Nederland. Ruim twee uur rijden maar toch als eerste! Pim was al in Amsterdam maar had twee tentamens voordat hij aan de overkant van zijn school, de sporthal kon binnenwandelen. Esther werkt in Den Haag en wist al dat ze ruim na aanvang van de wedstrijd zou aankomen. Myrthe speelde thuis. Zij woont immers in Amsterdam. En Hurly… die stond in de file, verdwaalde in de mist, pakte per ongeluk de goede metro en liep uiteraard een straat te ver.

Maar het was een gezellige wedstrijd die we winnend konden afsluiten.

Resultaat: 3-5 winst!

Klik hier voor de uitslagen.

Back To Top