Skip to content

45 jaar BC Hillegom

Sinds de oprichting op 15 oktober 1970 zijn er door de jaren heen duizenden potjes badminton gespeeld door honderden leden. Nu, anno 2015, bestaat de club alweer 45 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Voor de jeugd en voor de volwassenen wordt daarom een groot feest georganiseerd, zodat we kunnen stilstaan (en losgaan) bij dit heugelijke feit.

Jeugdfeest zaterdag 10 oktober

Voor de jeugd tot 16 jaar oud is op zaterdag 10 oktober a.s. een verrassend en actief programma opgesteld bij partycentrum Silverstone in Zwanenburg. Tussen 15.00 uur en 19.30 uur gaan we gezellig met elkaar op stap om leuke activiteiten te doen en vervolgens de dag lekker af te sluiten met een etentje.

Inschrijven: mail voor 26 september naar jeugdcommissie.bchillegom@gmail.com of uw kind meegaat.

BCH jubileumfeest 31 0ktober

Voor de oudste jeugd en alle volwassenen wordt op 31 oktober 2015 een groot feest gehouden bij Villa Flora in Hillegom. Van 20.00 uur tot 1.00 uur zal met elkaar gegeten, gedronken en vooral veel bijgekletst worden. Uiteraard is er muziek en kan iedereen zijn/haar moves laten zien op de dansvloer.

Inschrijven: 2/6/9/13 oktober van 19.30u tot 20.30 uur in de kantine van Sporthal De Vosse bij Tom of Judith.

Wij hopen op zoveel mogelijk inschrijvingen zodat we er met een grote groep een gezellig en geslaagd feest van kunnen maken!

De Feestcommissie

Back To Top